0

چگونه آنلاین شاپ بزنیم؛ ۴ قدم اساسی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

بهترین شرکت طراحی سایت
امتیاز بدید!!

امروزه کسب و کارها برای درآمد دیگر نیازی به تامین فضا و محصول فیزیکی نیستند. حتی اگر بخواهند محصولات خاصی را تولید کنند می توانند آن را از طریق آنلاین شاپ به راحتی به فروش برسانند. اما سوال این است “چگونه آنلاین شاپ بزنیم”؟

پاسخ به این سوال چندان سخت نیست. کافی است کمی درباره فعالیت ها و روش های فروش آنلاین شاپ ها مطالعه و جستجو کنید. ما در این مقاله به شما خواهیم گفت که “چگونه آنلاین شاپ بزنیم”؟

چرا آنلاین شاپ بزنیم؟

پیش از آنکه برای راه اندازی آنلاین شاپ اقدام کنیم، اول باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا آنلاین شاپ بزنیم؟ چرا باید زمان و هزینه خود را صرف طراحی سایت فروشگاهی کنیم؟

پاسخ به این سوال خیلی سخت نیست. امروزه با توجه به دامنه دسترسی افراد به اینترنت و حتی پیشتر از آن شیوع بیماری کرونا باعث شد تا افراد خرید غیرحضوری را برای تامین مایحتاج خود انتخاب کنند. حتی پس از رفع همه گیری کرونا این تمایل نه تنها کاهش پیدا نکرد، بلکه امروزه به سبک زندگی انسان ها تبدیل شده است.

به طوری که بسیاری از برندهای معروف و حتی غیرمعروف شرایط خرید آنلاین را برای تمامی مشتریان خود فراهم کرده اند. همین موضوع کمک کرده تا بسیاری از فروشندگان دیگر نیازی به صرف سرمایه زیاد برای راه اندزای فروشگاه نداشته باشند، و محصول و خدمات خود را با کمترین سرمایه اولیه و از طریق راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود به فروش برسانند. به طور کلی می توان دلایل راه اندازی آنلاین شاپ را در موارد زیر برشمرد:

  • منسوخ شدن خرید و فروش محصول تنها به روش سنتی
  • موفقیت بیشتر در میان رقبا و پیشی گرفتن از ان ها
  • اعتماد روزافزون مشتریان به آنلاین شاپ ها به دلیل ارتباط دوطرفه، دریافت خدمات جانبی و تخفیف
  • استفاده از روش های نوین برای تسهیل خرید محصول و خدمت توسط مشتری
  • کاهش هزینه های فروشنده برای تامین محل انبار و فروشگاه
  • کاهش آلودگی صوتی و هوا به دلیل تردد زیاد بابت خرید
  • عدم محدودیت زمانی برای خرید و فروش محصولات مختلف
  • دسترسی 24 ساعته مشتریان به اطلاعات محصولات

4 قدم اساسی برای راه اندازی آنلاین شاپ

زمانی که می خواهید برای راه اندازی آنلاین شاپ خود اقدام کنید، نخست باید بدانید که قصد شما برای راه اندازی آنلاین شاپ چه نوع سایتی است؟ شما می توانید برای خرید و فروش محصول یا خدمات اقدام به طراحی سایت شرکتی یا فروشگاهی و… کنید. اما پس از انتخاب نوع سابت باید 4 قدم اساسی زیر را در مسیر راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود بردارید:

مورد اول: انجام تحقیقات بازار

مهمترین و اولین قدم در مسیر راه اندازی فروشگاه اینترنتی، انجام تحقیقات بازار است. به این معنی که باید مسیر سودآوری خود را مشخص کنید و مخاطب هدف خود را کامل بشناسید و آن را انتخاب کنید. بررسی میزان تقاضا از محصول یا خدمت نیز باید صورت بگیرد.

تعیین هر کدام از این موارد می تواند به شما کمک کند که در انتخاب محصول، نحوه عرضه آن به مشتری و حتی مسیر فروش آن نیز موفق تر عمل کنید.

تجزیه و تحلیل این اطلاعات می تواند شما را در بررسی بازار هدف، روند صنعت مورد نظر، رقبای موجود و نیازهای مشتری کمک کند. در صورتی که این گام را به درستی انجام دهید می توانید آیینده روشنی را برای آنلاین شاپ خود متصور شوید.

مورد دوم: انتخاب بستر مناسب برای راه اندازی آنلاین شاپ

پس از تکمیل اطلاعات و تحقیقات بازار نوبت به انتخاب بستر مناسبی می رسد که فروشگاه اینترنتی خود را روی ن بارگذاری کنید. ووکامرس، بیگ کامرس و.. از جمله بسترهایی هستند که شما می توانید بر فروشگاه خود را روی آن پایه گذاری کنید.

بسیاری از فروشگاه های اینترنتی معروف از پلتفرم های آماده برای تسهیل استفاده از وبسایت برای مشتری، مدیریت وبسایت، امکان ادغام درگاه های پرداخت و برنامه ریزی گزینه های سفارشی استفاده می کنند.

وردپرس یکی از پلتفرم های پیشرفته برای راه اندازی آنلاین شاپ ها به شمار می آید. در نظر داشته باشید که پشتیبانی از خدمات ارائه شده به مشتری نیز اهمیت زیادی دارد که باید آن را در آنلاین شاپ خود لحاظ کنید.

مورد سوم: انتخاب محصولات و یافتن منابع برای تامین محصولات

در این مرحله تمرکز شما باید معطوف به انتخاب محصول یا خدمتی باشد که علاوه بر رفع نیاز مشتری، امکان عرضه آن با بالاترین کیفیت برای شما فراهم باشد.

برای اینکار می توانید محصولات مختلفی را بررسی و از تامین کننده ها و تولیدکننده آن را تهیه کنید. برای اینکه بتوانید اعتماد بیشتری جلب کنید، حتما کیفیت محصولات را در اولویت قرار دهید. برای انتخاب محصول می توانید به موارد زیر دقت کنید:

  • انتخاب محصول در دسترس و باکیفیت
  • انتخاب محصولات با تقاضا و سود بالقوه زیاد
  • تجزیه و تحلیل رقابت
  • رفع انتظارات مشتریان با کیفیت بالای محصولات

مورد چهارم: بازاریابی و تحقیقات کافی

گام آخری که در زمان راه اندازی آنلاین شاپ خود باید در نظر بگیرید، مربوط به بخش بازاریابی و تبلیغات است که می تواند سکوی پرواز شما به سمت فروش بیشتر محصول و خدمت باشد. برای اینکه بتوانید مشتریان بیشتری را به سمت آنلاین شاپ خود هدایت کنید، ناگزیر به استفاده از روش های نوین تبلیغات و بازاریابی هستید.

برای این کار می توانید از خدمات سئو برای بهینه سازی موتورهای جستجو، برگزاری کمپین های تبلیغاتی مانند بازاریابی ایمیلی و سایر روش های بازاریابی دیجیتال استفاده کنید.

نکته مهمی که لازم است برای این مرحله بدانید استفاده درست از ابزارهای تجزیه و تحلیل وب است که می تواند شما را در ردیابی ترافیک وبسایت که نشان دهنده میزان مراجعات و نوع جستجوی مشتری در فروشگاه اینترنتی است، رفتار کاربر و حتی نرخ تبدیل یاری دهد.

با این اطلاعات شما می توانید تا حد زیادی از نیازها و انتظارات مشتریان خود مطلع شوید و مسیر مدیریت سایت و عرضه محصول و خدمت را به این سمت هدایت کنید.

نتیجه گیری

برای اینکه بتوانید کسب و کار خود را با راه اندازی آنلاین شاپ رونق بیشتری بدهید، نخستین قدم راه اندازی وبسایت فروشگاهی مناسبی است که بتواند ترافیک قابل قبولی از مشتریان را مدیریت کند بدون اینکه اختلالی در آن ایجاد شود.

علاوه بر اینکه دسترسی به آن برای مشتریان و مراجعه کنندگان راحت باشد. برای این منظور باید از کمک طراحان خبره در زمینه طراحی وبسایت های فروشگاهی کمک بگیرید.

متخصصین وب رمز می توانند در زمینه راه اندازی آنلاین شاپ حرفه ای و با کیفیت یاری کنند.

وب رمز خدمات کاملی را برای راه اندازی آنلاین شاپ از خرید دامنه و هاست تا راه اندازی و تولید محتوای آن با بالاترین کیفیت برای مشتریان خود در نظر گرفته است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

چت در واتساپ تاپ تن ها
شروع چت در واتساپ